Moorapea toorjuustukreemiga
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbxraxXAtl90hnS1zz15eGjnWfAuSHLrWWK4ncRUXy93tr3cweJw0DaxoiMTfuUSQsxhgmjLt5gg5a57VMkbbVUXE4lH7egafbxVcVoQSg8ZEUztVaRNFYac1N5fnAbw6Q_3wl7jrhOf-T/s200/IMG00702.jpg)
Ained antud kilogrammides
Kogused on 100le tükile
Ained:
Biskviit:
Nisujahu 1,00
Muna 35tk
Suhkur 0,84
Immutussiirup:
Suhkur 0,50
Vesi 0,60
Toorjuustukreem:
Kreemimargariin 0,70
Toorjuust 1,40
Tuhksuhkur 0,40
Vaniljesuhkur 0,01
Glasuur:
Shokolaadi-
glasuur 0,8
Toiduõli 0,12
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjf4yEJc9syeVeAeMG7nVT3A4eEobSnKlsZY4ld2n-AcDjaSGckMwTdARpiqRQH_wyjx_ioOqaZ9xLcw0hqq9RZfzNU4hGXomcY0HrRFqC-uaik-JLl0GmmXfYRrobIwxKO6ngZyv44aV_/s200/IMG00693.jpg)
Valmistamine:
Valmista bušee biskviittaigen. Pritsi bušeed. Bušee mass 15g. Küpseta 8-12 min 198-200 kraadi juures.
Suhkrust ja veest keeda siirup. Jahuta 20 kraadini. Immuta jahutatud bušeed.
Toorjuustukreemi jaoks vahusta kreemimargariin kohevaks valkjaks massiks. Lisa sõelutud tuhksuhkur, vahusta. Vahusta toorjuust ja sega vahusta kreemimargariiniga. Maitsesta vaniljesuhkruga.
Pritsi kreem ühele bušeele ja ühenda teise bušeega. Kreemi kogus 20g. Pane koogid külmkappi jahtuma.
Glasuuri jaoks sulata shokolaadiglasuur ja toiduõli. Kasta koogi pealmine pool glasuuri. Kaunista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar