Mocca känd
Väike kook mis koosneb kahest biskviitpõhjast, mis on omavahel ühendatud kohvi-võikreemiga. Ümara kujuga, küljed kaetud kreemi ja puruga ning kaunistatud. Kaal 70g.
Retsept 100 tükile.
Ained antud kilogrammides
Ained:
Biskviit:
Nisujahu 1,10
Muna 50tk
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju41RdAHAgxHi9vFnXcMHfdVn1kDr0JYk0M1l08oRzevFVRHikKkwfNmW5iWsaPaGdHJsH480USONohiTeWgRbiMftZQU8cJi6p8AcLPhrNj_gwOO6blu3YHMUubWWEqfp7T7zVcw5aCH7/s320/IMG00650.jpg)
Kohvi-võikreem:
Kondenspiim
suhkruga 0,40
Tuhksuhkur 1,10
"Creme" 2,20
Vanilliin 0,012
Kohviekstrakt:
Kohv 0,05
Vesi 0,30
Immutussiirup:
Suhkur 1,4
Vesi 1,4
Valmistamine:
Valmista biskviittaigen soojal või külmal menetlusel. Vormi vormidesse ja küpseta 220-230 kraadi juures 10-12 min.
"Creme" vahustatakse kohevaks, valkjaks massiks, lisatakse kondespiim suhkruga ja sõelutakse tuhksuhkur. Valmis kreem maitsestatakse vanilliini ja kovhiekstraktiga.
Kohvipulbrist ja veest keedetakse ekstrakt.
Suhkrust ja veest keedetakse siirup. Jahutatakse 20 kraadini.
Viimistletakse kohvi-võikreemiga, keedisega ja kaunistustega.
![]() |
Biskviitide vahele kohvi-võikreem |
![]() |
Silutakse kohvi-võikreemiga ja kaetakse puruga |
![]() |
Peale kohvi-võikreem ja lisaks kaunistused |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar