kolmapäev, 30. september 2015

16.09.15

Sellel päeval mind kahjuks koolis polnud, ei oska ka öelda mis õnnestus ja mis ebaõnnestus. Siiski panen kirja retsepti ja pildid kuidas kännud välja kukkusid. Siiski ka minu tehtud puravikud said peale kaunistuseks.


Mocca känd

Väike kook mis koosneb kahest biskviitpõhjast, mis on omavahel ühendatud kohvi-võikreemiga. Ümara kujuga, küljed kaetud kreemi ja puruga ning kaunistatud. Kaal 70g.


Retsept 100 tükile.
Ained antud kilogrammides


Ained:

Biskviit:

Nisujahu     1,10
Muna          50tk
Suhkur        1,10

Kohvi-võikreem:

Kondenspiim
suhkruga          0,40
Tuhksuhkur      1,10
"Creme"           2,20
Vanilliin          0,012

Kohviekstrakt:

Kohv        0,05
Vesi          0,30

Immutussiirup:

Suhkur    1,4
Vesi        1,4


Valmistamine:

Valmista biskviittaigen soojal või külmal menetlusel. Vormi vormidesse ja küpseta 220-230 kraadi juures 10-12 min.
"Creme" vahustatakse kohevaks, valkjaks massiks, lisatakse kondespiim suhkruga ja sõelutakse tuhksuhkur. Valmis kreem maitsestatakse vanilliini ja kovhiekstraktiga.
Kohvipulbrist ja veest keedetakse ekstrakt.
Suhkrust ja veest keedetakse siirup. Jahutatakse 20 kraadini.
Viimistletakse kohvi-võikreemiga, keedisega ja kaunistustega.

Biskviitide vahele kohvi-võikreem


Silutakse kohvi-võikreemiga ja kaetakse puruga

Peale kohvi-võikreem ja lisaks kaunistused

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar