Vead olid sellised:
- Vähe vahustatud munad (munad ei olnud korralikult ära vahustatud, vahustamine jäetud poolikuks)
- Ülesegatud taigen (jahu lisamisel taignasse ei tohi seda liiga kaua segada, meie just nii tegimegi)
- Sõelumata ja segamata jahu (jahu lisamisel seda ei sõelutud ja ei segatud läbi)
- "Pekstud" biskviit (biskviiti ei tohiks "peksta" enne ahju panekut)
- Ülevahustatud taigen (munad vahustati üle)
Vähe vahustatud munad:
Nagu näha, taigen mullitab, on madal ja lahti lõigatuna ka mullid sees.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6zLixqJPFRKFHBzoeyzmFCt96cN5CU5FXmNtznV6KDj82FJwPLSD29Zxb3XblC5qPJJ_wMQ6updgFR5BNyWHB5DNoJGwqiCG3An4-vSGwVTKtkD-uWsW2ePOPhg6RockiRI1IIDSIE05E/s320/20151021_142314+%25282%2529.jpg)
Ülesegatud taigen:
Nagu näha siis samamoodi väga madal ja pärast küpsetamist tõmbus lohku.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjaMeXpwt_1nz_p5WP2l2JpmC4z5qRYkdAR6ecGbS3XToygKJ4jSvKIa8f_ILZYodDYxxo-Re-oI1CPnOzmG8cpaAXqv56Eg8Jn-dxfkeG2_s7Np0TEF39SFxYk7DfyPbtRMvUeozaZh_8/s320/20151021_143107.jpg)
Sõelumata ja segamata jahu:
Tainas on küll ilusasti vahul ja peaaegu vormist väljaski aga lahti lõigates on näha et on lössi vajunud veidi ja tükiline.
"Pekstud" biskviit:
Samuti alla vajunud küpsetamisel.
Ülevahustatud taigen:
Sellel polnudki midagi väga viga. Täitsa ilus teine. Ilmselt see oli ka sellepärast et munakollast ja munavalget koos on natuke võimatu üle vahustada. On küll võimalik aga sellega läheks kole palju aega.
Lisaks nendele katsetustele tegime martsipanikooki nelja peale. Kaunistamisega kisus veits vaidlemiseks, et mis me siis peale ikkagi teeme aga saime siiski kokkuleppele ja selline ta tuli.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar